torstai 24. lokakuuta 2013

Vanhan auton kunnostusta ja vinkkejä talven varalle

Olen viime aikoina viettänyt paljon aikaa kotona, koska jäin elokuun lopussa työttömäksi työpaikkani lopetettua toimintansa. Onneksi Esalla on kuitenkin ihan hyväpalkkainen työ. Kotona ollessani olen tehnyt kaikki naisen työt (meillä kaikki kotityöt luokitellaan naisten töiksi, enkä siitä valita), ja myös valmistellut yhtä pitkäaikaista projektia Esan kanssa. Kyseessä on isän vanha Citröen, joka on käytännössä pitänyt rakentaa korin päälle kokonaan uudelleen.

Renkaat ja vanteet olemme tilanneet molempien autoihin aina netistä, koska se on edullista, helppoa ja nopeaa. Ja tämä ei siis ole mikään mainoslause, vaan silkkaa totuutta kiireisen pariskunnan elämässä! Nyt mietiskelen tässä, että millaisen renkaat kannattais hankkia iskän autoon. No, ehkä parempi odottaa että Esa tulee kotiin, koska hän on meistä se ammattilainen ja minä vain se apulainen ;)

Löysin muuten netistä sellaisen ohjeen, jolla jää pitäisi saada auton ikkunoista pois muutamassa sekunnissa. Eli siis tarkoituksena on sekoittaa keskenään 2/3 etikkaa ja 1/3 vettä, ja sitten suihkuttaa tätä sekoitusta ikkunoihin. Nyt odottelen innolla ensimmäisiä kunnon pakkasia, että pääsen testailemaan!

Multa löytyy muitakin autoaiheisia DIY-ideoita, mutta niistä enemmän ensi kerralla. Nyt pitää lähteä pesemään pyykkiä. Moro!

Elina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti