tiistai 7. helmikuuta 2023

Houkutteleva lemmikkikauppa netissä

Voihan kissan viikset! Seikkailin netissä enkä siis käytännössä etsinyt mitään vaan kulutin mukamas turhaa aikaa ja päädyin monien mutkien kautta lemmikkikaupan sivulle. Siellä on siis myynnissä lemmikeille tarkoitettuja tuotteita, ei itse elämiä. Nimi sai jotenkin minutkin ensin ymmärtämään, että myynnissä olisi eläimiä!

Mutta katselin tuotenimiä ja ne todella kuulosti herkulliselta, sillä lemmikkikauppa netissä oli laittanut tarjolle herkkuja kissoille ja koirille. Voikohan kissa edes vastustaa ateriaa, joka on gourmet'ta? Jos minä olisin kissa, tuskin pystyisin! Entä Perfect Fit? Sehän kuulostaa siltä, että kollipoika on aloittanut treenaamisen kevään koitoksia varten.

Tilaus tuli tehtyä ja markettiruuat saavat väistyä hetkeksi. Sen verran erilaista herkkua on nyt tarjolla. Tosin pitää muistaa aloittaa uudella ruualla ruokkiminen vähitellen, että kissan tottuu siihen. Olen silti todella innoissani uudesta aluevaltauksestani ja siitä, että saatoin vihdoin lukea, mitä ruoka sisältää. Lisäksi sivuston blogeista löytyi arvokasta tietoa. Joten kiinnostaisiko sinuakin? Mitä, jos käyt kurkkaamassa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti